Vårt sortiment

Vårt sortiment

Vi eftersträvar ett sortiment som är traditionellt, gediget, med fingertoppskänsla och med stor smak. Vi bakar allt från grunden, rostar vår egen granola, gör egna energibars, konfektyr, marmelad och saft. Och ambitionen är ännu mer av allt detta goda!

Se Konditorns och Bagarns sortiment

Företagstjänster

Konditorn & Bagarn hjälper er gärna med frukostpaket, tårtor, fikabröd och kaffe. Utifrån era önskemål!

Vi kan och arrangerar gladeligen julgåvor eller andra presentkorgar. Alla våra produkter görs från grunden – bröd, bakverk, saft, marmelad, konfektyr och tårtor. En populär julkorg tror vi innehåller hemmagjord pepparkaksdeg, vörtbröd, julig småkaka och kolor. Även här skräddarsyr vi gåvan efter er förfrågan. Tveka inte att höra av er, planering är a och o, så ring i tid! 

Här hittar du våra kontaktuppgifter

Beställningar

Bagarn snurrar extra fina bullar till kalaset och konditorn bakar tårtan! Hos oss hittar du alltid en princesstårta eller vår egen klassiker -Nougattårtan. Utöver det varierar vi sortimentet utifrån årets högtider och säsonger. Tårtor bakas i storlekar om 4, 6, 10 och 15 bitar.

Utöver bullar och tårtor har vi paketerade påsar med småkakor, klassiker som chokladsnitt och syltkaka för att nämna några. Vi hjälper dig med de flesta beställningar i den mån vi kan, så var inte rädd att ställa din fråga!

Så beställer du tårtor och bakverk

Hör av dig senast en dag innan du önskar hämta din beställning, så klart gäller ”ju tidigare desto bättre”. Kom in och gör din beställning eller ring 08-420 600 60.

Caféet i Hökarängen

Hos Konditorn & Bagarn hittar du din frukost. Ett urval av smörgåsar på rustikt surdegsbröd, overnight oats, smoothies eller yoghurt med granola. På helgerna serveras scones med lyxiga tillbehör som konditorns curd eller marmelad. På lunchen serverar vi matigare smörgås eller soppa. Räkmackan är en klassiker och dyker upp under sommarhalvåret!

Vi är stolta över att vårt kaffe rostas i Gustavsberg av Kersh Kafferosteri och är särskilt framtaget för oss.

Självklart dignar hyllorna av bröd och bakverk, paketerade påsar med granola, småkakor och konfektyr. Hemkokt saft och marmelad. Gediget, hantverksmässigt och vi – Konditorn & Bagarn!

För att se vår dagliga verksamhet följ oss på Facebook och Instagram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *