Vårt sortiment

Bagarn

Bagarn bakar med surdeg och i stenugn vilket ger en särskild arom och karaktär till brödet, en lätt syrlig smak och rustik skorpa är vanliga kännetecken. Våra matbröds storfavorit är ’Hökis ljusa’, likt en klassisk Levain bakad på ekologiskt vete från noga utvalda kvarnar, surdeg, vatten och salt. Inför högtider är sortimentet bredare med bland annat vört, kavring eller ett ölbröd, bakat på microbryggd öl från Hökarängens egna bryggeri.

Bagarn är inte bara proffs på den sura degen, den söta degen sköter hon minst lika snyggt. Bakverk och bullar bakas med jäst, för det tycker bagarn blir bäst! Bullar och vetelängder finns varje dag i olika smaker. Till helger är utbudet bredare och du kan som oftast njuta av smörkavlade degar som Croissanter och kanske Pain au chocolat.


Konditorn

Här är visionerna stora och dit är hon på väg!  Konditorn bakar allt från härliga tårtor, bakelser och desserter. Till kondisbitar, choklad och konfektyr. Allt att köpa med hem eller att njuta av på plats. Klassiker som prinsesstårta, toscamazarin och syltgrotta  är bara ett axplock av allt som bakas i Hökis.

Varianter på tårtor går självklart att beställa med någon dags framförhållning, se Beställningar.