Vårt sortiment

Bagarn

 

Bagarn bakar med surdeg och i stenugn vilket ger en särskild arom och karaktär till brödet, en lätt syrlig smak och rustik skorpa är vanliga kännetecken. Veckans första dagar ligger fokus på ett par goda frukost- och matbröd som ’Hökis ljusa’, likt en klassisk Levain bakad på surdeg, vete, vatten och salt. Inför helgen är sortimentet bredare med bland annat fyllda bröd som exempelvis jalapeno och ost.

Bagarn är inte bara proffs på den sura degen, den söta degen sköter hon minst lika snyggt. Bakverk och bullar bakas med jäst, för det tycker bagarn blir bäst! Bullar och vetelängder finns varje dag i olika smaker. Klassiker som toscamazarin, syltgrotta och chokladsnitt är ännu ett axplock av allt som bakas i Hökis.

Konditorn

 

I nuläget har konditorn ont om plats. Här är visionerna mycket större och dit är hon på väg! Tills dess satsar konditorn på härliga tårtor, att köpa med hem eller att njuta av på plats. Princess är både en klassiker och en favorit. Konditorn tycker också att det är viktigt med goda och hälsosamma frukostalternativ som overnight oats, smoothie eller surdegsfralla. Lunchalternativen fixar hon också, en matig smörgås med mättande fyllning eller på helgen en lyxig räkmacka.

Varianter på tårtor går självklart att beställa med någon dags framförhållning, se Beställningar.