.

.

Företagstjänster

Konditorn & Bagarn hjälper er gärna med frukostpaket, tårtor, fikabröd och kaffe. Utifrån era önskemål!

Vi kan och arrangerar gladeligen julgåvor eller andra presentkorgar. Alla våra produkter görs från grunden – bröd, bakverk, saft, marmelad, konfektyr och müsli. En populär julkorg tror vi innehåller hemmagjord pepparkaksdeg, vörtbröd, julig småkaka och chokladpraliner. Även här skräddarsyr vi gåvan efter er förfrågan. Tveka inte att höra av er, planering är a och o, så ring i tid! 

Här hittar du våra kontaktuppgifter

.

Beställningar

Bagarn snurrar extra fina bullar till kalaset och konditorn bakar tårtan! Vårt standardsortiment av tårtor är Princess, Sussie, Frukt och Nougat. Självklart är vi öppna för önskemål. En 6-bitars tårta kostar från 255 kr och en 10-bitars tårta från 349 kr.

Utöver bullar och tårtor har vi paketerade påsar med småkakor, klassiker som chokladsnitt och mer moderna mandelbiscotti. Vi hjälper er med de flesta beställningar i den mån vi kan, så var inte rädd att ställa din fråga!

Så beställer du tårtor och bakverk

Hör av er senast en dag innan ni önskar leverans, så klart gäller ”ju tidigare desto bättre”. Kom in och gör din beställning eller ring 08-420 600 60.

KB_tjanster_bestallningar-4

.

Caféet i Hökarängen

Hos Konditorn & Bagarn hittar du din frukost. Ett urval av smörgåsar på rustikt surdegsbröd, chiapudding med hallon eller yoghurt med müsli. På helgerna serveras Scones med lyxiga tillbehör som fruktsallad och hemkokt marmelad. På lunchen serverar vi matigare smörgås med tillbehör och ibland paj, soppa eller sallad. Räkmacka är en klassiker på helgen!

Vi är stolta över att vårt kaffe rostas i Gustavsberg av Kersh Kafferosteri och är särskilt framtaget för oss.

Självklart dignar hyllorna av bröd och bakverk, paketerade påsar med müsli, småkakor och konfektyr. Hemkokt saft och marmelad. Gediget, hantverksmässigt och vi – Konditorn & Bagarn!

För att se vår dagliga verksamhet följ oss på Facebook och Instagram.