Från den 23 december till den 3 januari håller vi i år stängt för en välförtjänt jul- och nyårsledighet. Vi öppnar igen som vanligt måndagen den 4 januari klockan 07:00. Och redan den 5:e januari river vi igång med semmelsäsongen! (mer…)
Från den 23 december till den 3 januari håller vi i år stängt för en välförtjänt jul- och nyårsledighet. Vi öppnar igen som vanligt måndagen den 4 januari klockan 07:00. Och redan den 5:e januari river vi igång med semmelsäsongen! (mer…)
För fjärde året i rad får vi en fin recension i White Guide Café. Vi blir så glada. Så här skriver de:
Vi är oerhört glada över att för tredje året i rad kvalificera oss in i Sveriges cafébibel nr 1: White Guide Café 2017-18.
Blomstertider står för dörren och precis som ljuset finns vi tillgängliga lite längre om dagarna från måndag 15 maj.
Bara en vecka kvar till den stora semmeldagen! Och vi är så glada att den lokala tidningen Farsta/Sköndal också uppmärksammar oss och vår semla!
Läs här om den ”Helt vanliga semlan som lockar människor från hela Sverige till Hökis”
Det finns inget vi gillar bättre än när andra tycker om det vi gör lika mycket som vi. Vi har fått finfint och oannonserat besök av @semmeltestarna på Instagram. De skrev en recension som vi njuter lika mycket av som de verkade göra av vår semla. Vi kan inte låta bli att dela med oss av berömmet och en fantastiskt roligt skriven text:
Vill börja med att säga att vi har extraöppet måndag 19:e december!
Och tacka för ännu ett intensivt och inspirerande år med er, våra trogna gäster.
Nu lackar det mot jul och visst är det något särskilt med lucköppning?! (mer…)
Nu snackar vi ”från jord till bord”, eller ”från dignande äppelträd hos föräldrarna i Follingbo till Konditorn & Bagarn i Hökis”. Mer naturligt än så kan det knappast bli! (mer…)
Vi vill alltid jobba med bra och fina råvaror. Därför har kaffet alltid levererats från Kersh Kafferosteri. De köper sina böner från utvalda småskaliga bönder och rostar det sedan varsamt i sitt rosteri i Gustavsberg. (mer…)